![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Eğitim ( |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj | |
|
asim
Üye
Kayıt Tarihi: 17-Haziran-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Konu: yeni uyelerGönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 20:36 |
|
|
arkadaslar ben daha bugun bi sultan aldim bana yardimci olun ozellkleri 12 cm kuyrugu ile birlikte yawru beyaz kirmizi yanakli we sari kafali henuz resim cekip yollamayi bilmiorm ne olur yardim
|
||
|
||
|
|
||
|
Jackie
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 02-Mart-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1233 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 20:51 |
|
|
Tekrar hoş geldin. Sultanın da hayırlı olsun.
Resim koymak için bu linkten faydalanabilirsin:
|
||
|
”Beklemeyi bilmek başarının sırrıdır”
|
||
|
||
|
asim
Üye
Kayıt Tarihi: 17-Haziran-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 21:25 |
|
|
jackie cok tesekkur ama fire foxun o resim saherine nasil giricem nerden giricem |
||
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Mayıs-2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1028 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 21:30 |
|
|
hoşgeldin kardeşim sultanın hayırlı olsun
|
||
|
||
|
Jackie
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 02-Mart-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1233 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 21:34 |
|
|
http://imageshack.us/ linke tıkla sonra browse'e basarak bilgisayarında olan resimi seç sonra host it'e bas. Linkler çıktığında aşağıdaki hotlink for forums (1) yazan linki kopyalıyorsun ve mesajına yapıştırman yeterli olacaktır. Düzgün yapıp yapmadığını da kontrol etmek için göndermeden önce mesaj önizlemeye basabilirsin.
|
||
|
”Beklemeyi bilmek başarının sırrıdır”
|
||
|
||
|
Ali Osman
Yönetici Grubu
Kayıt Tarihi: 28-Haziran-2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3649 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 23:11 |
|
|
Aramıza hoş geldiniz.
|
||
|
Dr. Ali Osman Şekercioğlu
info@papaganim.net BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR. |
||
|
||
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|