![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Papağanlarımızın Resimleri ( |
|
Konu: İki farklı türün arkadaşlığı |
|
| Yazar | Mesaj | |
|
nafgs
Üye
Kayıt Tarihi: 28-Şubat-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() Konu: İki farklı türün arkadaşlığıGönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 10:49 |
|
|
Evdeki evcil dostlarımı havalar elverdiği müddetçe balkona çıkarıp güneşlenmelerini sağlarım.Geçenlerde kafeslerini yan yana koymuşum,farkettiğimde muhabbet kuşumun çığlıklar atıyordu.Koşarak gittim,baktım kötü bir şey olduğunu zannettim ama muhabbet kuşlarının olağan bağırışlarından biriymiş.Ama biraz dikkatle bakınca birbirleriyle dostça selamlaştıklarını,gagalarını birbirlerine sürdüklerini gördüm,hemen makinamı aldım ve bir kaç resim çektim ve sizlerle paylaşmak istedim.Nasıl çok şirinler değil mi?
|
||
|
||
|
|
||
|
Ali Osman
Yönetici Grubu
Kayıt Tarihi: 28-Haziran-2004 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3649 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 11:04 |
|
|
Aman çok teklikeli
Jakonun yaklaşımı çok masumane gibi gözükse de, muhabbet kuşu için çok teklikeli bir durum. Bir anlık hata, üzücü sonuçlar doğurabilir.
Bu kadar yakın mesafede durmalarına kesinlikle izin vermeyin.
|
||
|
Dr. Ali Osman Şekercioğlu
info@papaganim.net BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR. |
||
|
||
|
nafgs
Üye
Kayıt Tarihi: 28-Şubat-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 12:36 |
|
|
Tamam daha dikkattli olurum,yaklaşmalarına izin vermem.
|
||
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Mayıs-2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1028 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 13:04 |
|
|
resim gercek güzel ama büyük boy papaganlar ve küçük boy papagalar aynı odalarda olmamalı jakolar sahiplerine asırı baglanırlar ve muhabbet kuşunuzu kıskanıp ona zarar verebilir üzücü bir durum olmaması için ayrı odalarda tutmanızda fayda var saygılarımla..
|
||
|
||
|
yavuz_meral
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 648 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 15:51 |
|
|
gercektende cok tehlıkelı muhabbet kusunuz ıcın acı olabılır.ama yınede guzel bır kare olmus
|
||
|
||
|
Jackie
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 02-Mart-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1233 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 19:07 |
|
|
Çok güzel bir resim bu ama arkadaşların dediği gibi son derece tehlikeli. Muhabbet arkadaş olmak ister gibi görünse bile jakonun ne yapacağı belli olmaz. Çok dikkatli olun.
|
||
|
”Beklemeyi bilmek başarının sırrıdır”
|
||
|
||
|
gulbahçesi
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 580 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2007 Saat 23:33 |
|
|
Arkadaslarin dedigine katiliyorum çok tehlikeli.
Benim basima geldi jakom evcil muhabbet kusumu çok kiskandi malesef benim arkami donmemi firsat bilip yavrucagi didakladi, hayatimin en kotu gununu yasadim hiç bir kus için bu kadar aglamamistim veteriner bile kurtaramadi
Lutfen benim yasadigimi yasamayin hatta elinizden geldikçe ayri odalarda tutun. Muhabbetler çok oyuncul olup jakonun kafesinede konuyorlar, jakolar kesilikle kiskanç ve sayiplenicidirler.
Saygi ve sevgilerimle...
|
||
|
"Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır."
|
||
|
||
|
sahin35
Normal Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ocak-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2007 Saat 00:16 |
|
|
harika bir resim. paylaştığınız için teşekkürler.
|
||
|
hayvanları sevmeyen insanları sevemez "ÜRETİCİ"
|
||
|
||
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|