![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| |
| Genel ( |
|
Konu: yardım istiyorummmmm....... |
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj | |
|
yakut
Üye
Kayıt Tarihi: 27-Mayıs-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() Konu: yardım istiyorummmmm.......Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2007 Saat 22:25 |
|
|
yakutla bir türlü yakınalaşamıyoruz. elimden yem yiyor ama elimi biraz daha yaklaştırdığımda hemen ısırıyor. elimi çekmemeye çalışıyorum ama çok canım yanıyor
|
||
|
yakut
|
||
|
||
|
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Mayıs-2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1028 |
![]() Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2007 Saat 22:59 |
|
|
|
||
|
||
|
c*e*y*l*a*n
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 15-Mart-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 382 |
![]() Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2007 Saat 23:04 |
|
|
|
||
|
||
|
yakut
Üye
Kayıt Tarihi: 27-Mayıs-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2007 Saat 23:16 |
|
|
az önce kafesin yanına gidip alçak sesle konuştum ilgiyle dinledi. sonra kafasını uzattı yada bana öyle geldi
|
||
|
yakut
|
||
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Mayıs-2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1028 |
![]() Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2007 Saat 23:33 |
|
|
|
||
|
||
|
Jackie
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 02-Mart-2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1233 |
![]() Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2007 Saat 20:59 |
|
|
Evet, katılıyorum, ondan korkmayın, asıl o sizden korkuyor ama eğer sizin korktuğunuzu hissederse o zaman daha da çok ısırır. Sakın bağırmayın çünkü bu sefer de oyun zanneder ve sürekli ısırır. Sabredin, başını kaşıtmaya başlamış bile, gerisi gelir
|
||
|
”Beklemeyi bilmek başarının sırrıdır”
|
||
|
||
|
SezaiAbi
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 686 |
![]() Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2007 Saat 22:19 |
|
|
ben şu çubuk olayını halledemedim...elimle az biraz dokunabiliyorum ama elimde tünek sopayla falan görünce kaçıyo..
|
||
|
Hasta Siempre EL COMMANDANTE!!!
bağlantı için SezaiAgbi@hotmail.com |
||
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2007 Saat 22:22 |
|
|
elinizle dokunabiliyosanız zaten sopaya gerek yok yavaş hareketlerle onunla aynı ses tonunda konuşarak ona yaklaşın ani hareketlerden kaçının elinizi tanımak için dilini uzatabilir tehlike oldugunu anlarsa ısırır dikkaatli olun elini acarak yaklaşmayın işaret parmagınızla sevmeye çalışın
|
||
|
||
|
yakut
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 00:15 |
|
|
evet elimi merak ediyor ve dilini uzatıyor ve sonucunda da hep ısırıyor.
|
||
|
yakut
|
||
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 00:17 |
|
|
SABIRRR SABIRRR az kaldı olucak
|
||
|
||
|
|
||
|
yakut
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 00:27 |
|
|
|
||
|
yakut
|
||
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 00:34 |
|
|
size alışırsa sonra sahibi alırsa strese girecek ve tüy yolacaktır büyük sorun olur
|
||
|
||
|
yakut
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 00:38 |
|
|
bana geldiğinde de zaten tüyleri yoktu. sadece kafa bölümünde tüy vardı. 5 aydır birlikteyiz ve artık tüyleri var.
|
||
|
yakut
|
||
|
||
|
cimyy
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 00:42 |
|
|
bidaha yok olma olasılıgı cok yüksek sizden ayrılırsa heralde sahibide sizden almayacaktır öyle bi niyetide varsa siteye üye olsun ve kararını ona göre versin
|
||
|
||
|
yakut
Üye
![]() Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 00:44 |
|
|
umarım onu ikna etmekte bana yardımcı olursunuz
|
||
|
yakut
|
||
|
||
|
gulbahçesi
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 22-Şubat-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 580 |
![]() Gönderim Zamanı: 11-Haziran-2007 Saat 02:43 |
|
|
Sevgili yakut
Ilk once aramiza ho$ geldiniz
Isirma sorununu anliyorum benim jakomda ilk geldiginde parmaklarim $urda dursun kollarim bile gagasindan kanayip kabuk bagliyordu. Egitmem bir senemi aldi ama sonuçta çok iyi dost olmu$tuk hatta konu$uyordu bile.
Size tavsiyem isirdigi zaman hafif gagasina vurun kimin sahibi oldugunu bilmesi lazim ve hiçbir zaman korktugunuzu belli etmeyin. Hayvanlari bilirsiniz hisleri ile haraket ederler, sizin korktugunuzu anladiklari ve hissettikleri anda daha çok agresif olurlar.
Dediginize gore size geldiginde sadece kafasinda tuyleri varmi$, jakolar çok kiskanç ve sahiplenici olurlar sahiplerinden ayrildilarmi strese girerler tum tuylerini yolarlar. Ama anlasilan size alismi$ artik tuylerini yolmuyor guvenini kazanmaya devam edin .
Hiç pes etmeyin gunde 15 dak sirf ona ayirin.
Yava$ yava$ size guvendigi anda birakin kafasini ka$ittirmayi opucuk bile vermenize bir sey demiyecek daha sonra konusacaktir.
Size bol bol sabir diliyorum.
Geli$melerden bizi haberdar edin.
Saygi ve sevgilerimle....
|
||
|
"Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır."
|
||
|
||
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|