Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Genel (Kilitli Forum Kilitli Forum)
 Papaganim.net - Forum : Genel : Genel
Mesaj icon Konu: NEDEN KİTAP??? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
bedrin
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge
DerBed

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6218
Alıntı bedrin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2006 Saat 20:40

spariş ver kısmını doldurmanız ve gerekli meblayı hesaba yatırmanız yeterli olacaktır
IP
Ali Osman
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 3649
Alıntı Ali Osman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2006 Saat 23:49
Hakan bey, tüm kitaplar tarafımdan imzalanarak papağan severlere gönderilmektedir.
Sevgiler...
Dr. Ali Osman Şekercioğlu

info@papaganim.net

BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR.

IP
melike
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 281
Alıntı melike Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2006 Saat 21:53
bende simdi sipariş formunu doldurdum ilk fırsat buldugumda parayıda yatırcam. Heyecanla kitaba ulaşmayı bekliyorum ve cok merak ediyorum...
IP
ordeq
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 30
Alıntı ordeq Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Haziran-2007 Saat 15:35
sebnem hanım ve ali bey ,

sizlerin siteye verdiğiniz emek ,bizlere sunmuş olduğunuz özveri ve sevgili dostlarımız için hiç cevapsız bırakmadığınız en basit sorular, sabrımızın tükendiği anda bizi telkin etmeniz, aman biraz sabır harika bir dost edineceksiniz deömeniz, telaşlandığımız anda arkadamızda olduğunuzu bilmek... bunlar para kazanmak için yapılacak seyler değil, yürekten gelerek gercekten sevgşyle yapılacak davranışlar.

bu siteye üye olmak forumları okumak yöneteticiye soru sormak bir paralı üyelik gerektirmiyor... bu sebeple bu sekilde düşünen arkadaşlar cok kısa zamanda hatalarını anlayacaklar.

sizesorduğum hiç bir soruda cevap almadığımolmadı, bana aç kitabı okuda demedi kimse, elinizden geldiğince cevabı verdiniz ve daha fazlasını kitaptan bulabileceğimi söylediniz.

aslında öylede, sadece sorunla karşılaştığımızda sizlere sormak sorunu önlemek yeterdiz, bu sebeple ali beyin kitabını sipariş ettim, sorunlarlaa karşılaşmadan sevgili can dostumla ilgili bilmem gereken herseyi bilmek ve ona uzaklarda olduğu ailesinin burukluğumnu unutturup uzun zamanlar boyunca huzurlu bir yaşam sunmak amacıyla Ali bey'in kitabı benim için önemli ve değerli.

emeğiniz , özveriniz ve anlayışınız için teşekkürler...

ve unutmayınız ki her toplulukta ortalıoğı karıştırmak isteyen, veya sırf zevk için birilerini incitmek isteyen insanlar olabilir, bu kişilere birbirimize kenetlenmemiz ile aramıza kazandırabilir ve doğrıuuyu gösterebiliriz.

saygılar
forza'ya tutkunum...
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma